90210 säsong 1

Genre: Drama,
Tid (Utan reklam):  ca. 40 minuter
Inspelnings år: 2008?
Säsonger:
Avsnitt (denna säsong):  22
Spinoff: Detta är en spinoff på serien Beverly Hills 90210
Skådespelare: Shenae Grimes,  Tristan Wilds, AnnaLynne McCord, Dustin Milligan, Jessica Stroup, Michael Steger, Jessica Lowndes

Handling: Familjen Wilson flyttar till Beverly Hills eftersom pappan Harry (som kommer därifrån) har fått ett jobb som ny rektor på West Bev. High School. Annie (biologisk barn till Harry & Debbie) och Dixon (adoptivbarn) börjar i samma skola som deras pappa blir rektor i. Mamma Debbie kommer inte bra överäns med Harrys mor, en alkoliserad skådespelare som de flyttar in hos.
Annie känner sen flera år tillbaka Ethan som bor i Beverly Hills och får träffa honom direkt på morgonen första dagen i skolan när Ethan bedrar sin flickvän Naomi. Naomi försöker att bli vän med Annie men Annie vänder sig i stället till Silver (som är Naomis fd vän) och de utveklar en stark vänskap. Dixon blir kompis med Navid, vars pappa gör porrfilmer. Men samtidigt som Annie försöker komma närmare Ethan försöker han komma närmare Naomi. Men när Naomi dumpar honom märker han att han har sarka känslor för Annie, men då är hon upptagen. Alltså är serien fylld av kärlekstrassel, knarkare, skådespeleri, otrogenhet och galvbröder man inte vet om.

Jag tycker: Det är en riktigt bra serie och jag har hört att endel av replikerna är samma som i orginalserien. Men en nackdel är att Ethan försvinner i andra säsongen även om han är en av huvudpersonerna. Men serien fortsätter vilket jag tycker är bra och i till slut kommer allt att ordna sig iaf! Det här är helt klart en serie man inte ska missa, synd bara att TV400 som har serien inte har andra säsongen än.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: