Denna veckans premiärer

Här är veckans filmer som kommer ut på bio och även direkt på DVD. Dock kommer också ”The Last Song” ut på fredag (2/4) men den har jag skrivit om HÄR.

NinjaDen kommer ut idag måndag (29/3) och kommer att handla om Casey som studerar Ninjutsu i Japan men blir ombedd av Sensei att åka till New York och skydda en kista, men allt blir inte som han har tänkt. I huvudrollen är Scott Adkins.

Clash of the Titans


Den kommer ut på Fredag (Långfredag 2/4) och kommer att handla om Zeus son som ska stoppa underjorden från att förgöra jorden och himmlen. I huvudrollen finns Sam Worthington (Avatar)

Furry Vengeance


Denna filmen är en blandning av familj och komedi. I Oregon ska en pamp inom byggnadsindustrin sätta upp massa nya hus men det blir problem när massa ”lokala” demostranter kommer till platsen. I rollerna: Brendan Fraser (G.I. Joe), Ken Jeong (Couples Retreat), Brooke Shields (Lipstick Djungel), Dick van Dyke, Samantha Bee. Kommer ut på Fredag

Leaves of GrassUte på Fredag! 🙂 Den här filmen handlar om livet på två tvillingar. Den ena är filosofiprofessor och den andra är en lysande knark odlare/säljare.
I rollerna Edward Norton, Richard Dreyfuss, Susan Sarandon, Keri Russell.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: