Kaya


Genre: Drama, Musik
Tid (avsnitt): ca. 20-25 minuter
År: 2007
Säsonger: 1 (finns att se på amerikanska mtv’s hemsida)
Avsnitt: 10
Skådespelare: Danielle Savre (Kaya), Mike Dopud (Don Kayas pappa), Cory Monteith (Gunnar), Justin Wilczynski (Taylor), Joe MacLeod (Manny), Alexia Fast (Kristin Kayas döda syster)

Handling: Kaya är sångerskan i ett band com heter ”Crossing Coldwater”. De har just släppt sin debutskiva och blivit upplockade av ett stort skivbolag. I varje avsnitt får man se hur Kaya hanterar olika situationer bland annat sin före detta pojkvän Gunnar som spelar trummor i bandet och hennes döda syster, som hon själv tar på sig skulden till att hon dog. Man kommer att få se droger, slagsmål och kärlek mellan två personer som inte borde vara tillsammans enligt Kaya.

Jag tycker: Serien är jättebra och det är jättetråkigt att MTV inbte har utökat serien med flera säsonger och att den fortfarande inte visas! Jag kommer ihåg den sen flera år och rätt som det var hittade jag den igen! Herregud vad glad jag blev och det tog bara en kväll innan alla avsnitt var kollade. Se serien! Ni ödslar absolut ingen tid! Kommentera om ni vill ha länk 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: