Privileged


Genre: Komedi, Drama
Tid (avsnitt): ca. 40 minuter
Visningsår: 2008 i USA, 2009 i Sverige tror jag
Säsonger: Blev nerlagdt efter 1 säsong
Avsnitt: 18
Skådespelare: JoAnna Garcia (Megan Smith), Lucy Hale (Rose Baker), Ashley Newbrough (Sage Baker), Allan Louis (Marco), Brian Hallisay (Will), Kristina Apgar (Lily), Anne Archer (Lorel), Michael Cassidy (Charlie)

Handling: Megan har hittills haft otur med allt sen hon slutade på Yale. När hennes lägenhet brinner ner får hon också sparken från tidningen hon jobbar på i New York. Hennes Chef tipsar henne dock om ett jobb som stödlärare för några boertskämda syskon i Palm Beach. Dock gillar inte Megan idén på att återvända till sin hemstad men gör det ändå och får jobbet som Sage och Rose Bakers stödlärare men det blir betydligt svårare att få upp syskonens betyg än vad hon trodde. Samtidigt som hon är där träffar hon äntligen sin killkompis Charlie, dock är han kär i Megan utan att säga det. Hon träffar också biljonärsonen Will som är granne till familjen där hon jobbar/bor men tuvärr blir han snabbt upptagen av Megans stökiga syster Lily. Kommer Megan att överleva jobbet och sluta fred med Lily? Kommer syskonen Baker någon gång börja bry sig om sitt skolarbete?

Jag tycker: Jag sitter just nu och ser på de sista avsnitten och serien borde inte lagts ner efter en säsong men den börjar bli riktigt tråkig nu i de sista avsnitten. Men det är jätteroligt att se Megan förändras lika så Rose, Sage och Lorel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: