Veckans Premiärer v.20

Shrek: Nu och för alltid (4)


Här kommer den fjärde filmen om träsktrollet Shrek och självklart kommer man att få se välkända karaktärer som Åsnan, Katten i stövlarna och Fiona. Man får se Shrek på ännu flera uppdrag och självklart kommer vi att kunna skratta åt honom som vanligt 🙂
Som Shrek är självklart Mike Myers, Åsnans röst är Eddie Murphy och självklart är Cameron Diaz rösten till Fiona. Den här ser vi fram emot och prämiären är på Fredag (21/5) men tuvär för vi vänta till 7 juli för att få se filmen i Sverige!

Solidary ManSolidary man är drama komedi och kommer att visas först på fredag i USA på Tribeca Film Festival som alla andra filmer som har premiär denna vecka. Filmen kommer ha prämiär den 2 Juni i Sverige! Så vi får hålla ut! 🙂 I rollerna kan man se Michael Douglas, Mary-Louise Parker, Susan Sarandon, Jenna Fischer, Danny DeVito, Imogen Poots och Jesse Eisenberg.
Filmen handlar om en bil försäljare som får problem med romantiska attraktioner mm.

The Prince of Persia: The Sands of TimeDen ända filmen som inte är amerikansk utan brittisk. Filmen har Sverige prämiär på Fredag också 🙂 Så nu kan ni kila iväg till biograferna och kolla in den, tuvär är jag väldigt upptagen i helgen men annars skulle jag vilja se den 🙂 Snygga Jake Gyllenhaal är ju i huvudrollen och i de andra rollerna kan vi se Gemma Arterton, Ben Kingsley och Alfred Molina!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: