Vad gör ”Vänner” gänget del 1. Killarna

Tjejernas tur har vart och nu är det dags att kolla upp vad killarna håller på med 🙂


Matt LeBlanc har sedan ”Vänner” jobbat med serien ”Joey” som spelades in åren: 2004 och 2006. Matt har alltid vart en tv-serie skådespelare och har flera återkomande karaktärer i serier som Vinnie och Bobby men han har också gjort film och vart med i Charlies Änglar, All the Gueens Men och Lost in Space. Tuvär har Matt inte gjort något sedan Joey.


Matthew Perry har under åren gjort lite av allt möjligt (TV-film, Tv-serier och film) och den senaste av hans filmer man kommer ihåg är 17 again. Jag tycker det är synd att Matthew inte har gjort något större seriösare projekt som flera av de andra skådespelare ifrån Vänner har gjort. Matthew har just nu två projekt pågång, en serie och en film.


David Schwimmer har det inte pratats om särskilt mycket de senaste åren men han har gjort många filmer och gästat i endel tvserier sen Vänner. Där man mest hör honom är i Madagaskar filmerna där han har en röst. David har just nu inget på gång men vi önskar honom ett lycka till iallafall! 🙂

Vad tycker ni om min idé om vad skådespelare gör efter nedlagda serier? Finns det någon serie/film ni vill att jag tar upp?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: