Parenthood Säsong 1Genre: Drama, Komedi
Tid (avsnitt): ca. 42 minuter
Startår: 2010
Avsnitt (Denna säsong): 13
Samanlagda säsonger: 2:dra spelas in…
Skådespelare: Peter Krause (Adam) Lauren Graham (Sarah) Dax Shepard (Crosby) Erika Christensen (Julia) Monica Potter (Kristina) Sam Jaeger (Joel) Joy Bryant (Jasmine) Sarah Ramos (Haddie) Mae Whitman (Amber) Savannah Paige Rae (Sydney) Max Burkholder (Max) Miles Heizer (Drew) Bonnie Bedelia (Camille) Craig T. Nelson (Zeek)

Handling: Den här serien kretsar omkring familjen Braverman. De tre äldsta syskonen (av 4) har bildat familjer. Crosby som just har övertalat sin flickvänn till att inte skaffa barn just nu får reda på att han har en son. Julia har problem med sin dotter Sydney som bara vill vara med sin pappa Joel. Sarah och hennes två barn Amber & Drew kommer tillbaka till staden för att bo hos syskonens föräldrar Zeek och Camille. Adam och hans fru Kristina får reda på att deras son Max har en skada. Frågan är, vad kommer mer att hända?

Jag tycker: 4/5! Dock är detta en serie som man lätt inte förstår om man inte koncentrerar sig. Jag tycker att det finns för många huvudpersoner men serien överlever på det sättet. En trevlig serie för personer som inte är i tonåren tycker jag…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: