Nearly Famous

Jag måste helt klart berätta om serien jag såg igår på youtube! Ja sökte runt lite och hittade Nearly Famous! En jättebra serien enligt mig som tyvärr bara fick 6 avsnitt och inget bra slut på serien dessutom.
Serien visades aldrig i Sverige eftersom målgruppen i Storbrittanien (brittisk serie) inte gillade den.
Serien visades 2007 och de inblandade var bland annat Aaron Johnson (Kick-Ass), Talulah Riley (St. Trinians) Anna Brewster (Material Girl – Tv-serie) och Tunji Kasim.
Avsnitten finns att hitta på youtube och jag satt och fixade ihop en spellista med alla asvnitt igår så det är bara att kika in på TheSaraSweden! 🙂

Owen, Lila, Kate och Joe har olika bakgrund, men träffas och blir vänner första dagen på Salanger School i London. På Salanger (ett college) utbildar man författare, musiker, dansare, skådespelare och mycket mer.
Owen är en kille med ett bråkigt förflutet som vill bättra sig och ägna sig åt sin musik. Lila försöker överleva sin dröm att bli författare, trots en psykisk sjuk mamma. Kate försöker bli en skådespelerska utan att behöva använda sin pappas namn och berömdhet (han är regissör) för att få det. Och tillsist kommer vi till Joe, killen som alla skulle beskriva som en nörd men allt han vill är att passa in och göra ett bra jobb med ljud och ljus.
Det är också en hel del med kärlekstrianglar och sex, alltså mycket drama i en kort serie som är värd att se! 🙂


Kate, Lila, Owen & Joe!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: