Veronica Mars Säsong 2


Genre: Drama, Mysterier, Kärlek
Avsnitt: 22
Tid: ca 42 minuter
Första visningsår: 2005- 2006
Sammanlagda säsonger: 3 – avslutad serie
Skådespelare: Kristen Bell (Veronica Mars), Jason Dohring (Logan Echolls), Percy Daggs II (Wallace Fennel), Francis Capra (Wheeler), Enrico Colantoni (Keith Mars), Teddy Dunn (Duncan Cane), Ryan Hansen (Dick Casablancas), Kyle Gallner (Cassidy ”Beaver” Casablancas)

Handling: Sommaren har gått och gänget börjar sista året på High School med erfarenheter som där hör till och lite fler. I de första avsnitten av säsongen åker en skolbuss ifrån en skolresa ner för ett stup, en skolbuss som hela gänget skulle vart med på. En skolbuss som Veronica hoppade av precis innan den åkte ner för stupet.
I resten av säsongen ser vi hur Veronica och Keith försöker reda upp busskraschen och samtidigt lösa andra brott i staden, ett av dem är ett mord som kan rentvå Logans namn.

Jag tycker: 5/5! En jättebra fortsättning på första säsongen. Dock saknar jag Duncan efter ett tag! Men den är lika spänande som första säsongen! Särskillt efter några avsnitt när Veronica får veta mer om busskrachen och hon börjar träffa en viss Badboy igen! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: