Top 5 – Vampyrer

Vet att det är lite sent när Alla hjärtans dag var förra veckan, menmen… Here it comes!

  1. Buffy och Angel! (Serierna: Angel & Buffy: The Vampire Slayer) Det här ”gamla” kärleksparet slår allt! Ville bara gråta när Angel lämnade henne, men man märker genom hela serien (även de säsonger där Angel inte är med), att han alltid kommer finnas i hennes hjärta. Oavsett om hon är med Riley eller Spike.
  2. Eric Northman och Sookie Stackhouse! (True Blood) Har tröttnat på Bill och Sookies eviga kärleksgnabb! Självklart ska hon vara med Badboyen Eric (kanske för att det är Skarsgård?), men han är så het! Det roliga är att de var påväg att gnistra, men Eric som har illat Sookie från början, drog sig ur. Nu är det roligt när han  har känslor, men inte vågar erkänna det!
  3. Buffy och Spike! (Buffy: The Vampire Slayer) Visst, han är ingen Angel, men kan man inte älska annat än hat-sex förhållanden!? Älskar deras sexscene när huset faller ner i bakgrunden. Det är riktigt sorgligt att det tar slut, men som sagt, Angel är bättre för Buffy. Spike passar bättre ensam, antingen blir han sårad, eller så sårar han dem han är tillsammans med, som Buffy!
  4. Bill och Sookie! (True Blood) Det var gulliga i de första säsongerna av serien. För mig räcker detta till en fjärdeplats. Men i tredje säsongen känns det som om det behövs en förändring, för de har trots allt klarat 24 avsnitt tillsammans!
  5. Bella och Edvard! (Filmerna i Twilight serien) Lite för vekt par för mig. Det skulle vara betydligt roligare om de hade fler bråk invärtes istället för med Jacob och vargarna eller andra vampyrer som Volturi! har läst alla böcker + sätt alla filmer. Förstår dock inte varför just den här serien med filmer har blivit så stor när t.ex. Buffy och True Blood är betydligt bättre.

Som sagt, finns inte mycket tvserier eller filmer att välja mellan. Men här är de som ja följer/har följt!

Annonser

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: