Veckans Inom Tv

Går till … *dramatisk trumvirvel* serien Heartland! Började läsa böckerna av Lauren Brooke, som barn och är nu jätteglad att det blivit en kanadensisk tverie! Serien är inte ett dugg barnslig av vilket man kan tro när man hör att den är skriven till ungdomar som gillar hästar! Serien visas inte helller i Sverige, men den finns på youtube, sök bara efter HeartlandX1X kanal så hittar man lätt alla avsnitt!

Serien handlar om Amy Flemming (Amber Marshall) vars mamma Marion, kör ihjäl sig under en storm när de försöker att rädda en häst, Spartan, som blivit illa behandlad av sin ägare. Marion har alltid bott på gården Heartland som hennes far Jack Bartlett (Shaun Johnston) alltid har drivit. Marion dör och Amy hamnar på sjukhus. Systern Lou (Michelle Morgan) ifrån New York kommer tillbaka till gården för att hjälpa till och snart vänds hela hennes liv upp och ner. Samtidigt kommer ungdomsbrottslingen Ty Borden (Graham Wardle) till Heartland för att Marion lovat honom detta. Marion hade en förmåga att tala med hästar och hjälpa dem till att bli bli friska ifrån psykiska till fysiska skador. Denna förmåga verkar i sin tur förts vidare ner till Amy.
Kommer alla komma över Marions död? Kommer Lou anpassa sig? Kommer Jack bli vänlig? Kommer Ty att sluta hamna i trubbel? Vad händer när flickornas pappa dyker upp? Och
kommer Amy acceptera det hon blivit lämnad till att utföra?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: