Tisdags TV : 8/11 2011

OBS! Markera texten för att se spoiler texten och mina tankar! OBS!
2 Broke Girls – ”And Hoarder Culture”:
I denna veckans avsnitt bestämde sig Caroline för att fixa ett dag jobb, som snart Max fick hjälpa henne med. Det jobbet var att städa ur en lägenhet, vilket var mycket stökigare än vad de först trott. 
Max går på en date med Johnny, men efter att hon har kysst honom inför hans flickvän visar det sig att han har ljugit för henne hela tiden.
Jag älskade verkligen det här avsnittet! Det var skönt att det äntligen hände något mellan Max och Johnny. Nu väntar jag bara på att Caroline ska få sig något! Jag gillar särskillt tanken på att Caroline skulle bli tillsammans med sitt ex som var med i et avsnitt för ett tag sedan. Blev jättebesviken när de inte ens stog ansikte mot ansikte.

Hart of Dixie – ”The Undead & the Unsaid”: Åh, jag älskade detta avsnitt! Zoe var hemsökt! Zoe’s mamma kommer tillbaka. Lemon och George försöker köpa huset som Lemon alltid drömt om men Lavon ger inte vika. 
Gillade verkligen att Zoe blev hemsökt, och jag gillar när hon spenderar tid med Wade, för enligt mig är de gjorda för varandra! Det tråkigaste i avsnittet var hela historien med Lemon’s syster och flytten, + att jag inte gillar att Lavon är avundsjuk, han borde göra något åt det. Jag blev också besviken på scenen med Zoe’s mamma, jag ville se mer om det, inte bara att alla tjatade om det.
Men som sagt älskade avsnittet ändå, speciellt eftersom de höll så bra på handlingen med att Zoe var hemsökt! Jag gillade känslan man fick av att alla tyckte hon var dum i huvudet och inte trodde ett ord hon sa.

Gossip Girl – ”I am number 9”: Chuck får reda på att hans psykolog jobbar med Louis. Blair har en tävling om vem som ska bli hennes brudtärnor. Charlie jobbar hårt för att bli Blairs brudtärna, och kysser Nate. Nate bråkar med Diana om deras förhållande. Och Serena, hennes chef och Dan börjar jobba med manuset, men Serenas chef gör allt för att Dan inte ska skriva det.
Hm, ja, var ska jag börja. Jag gillar inte att Louis och Blair bråkar hela tiden! Det är bara jobbigt, om han verkligen inte litar på henne, varför dumpar han inte? Och varför försöker han få Chuck psykiskgalen? Det är väll inte Chucks fel att han och Blair är så gott som ”soul-mates”? Blairs tävling var riktigt rolig att se, speciellt för att en hel del gamla karaktärer kom upp på ytan igen. Jag gillade verkligen Charlie’s och Nate’s kyss! Det hoppas jag på mer av, inte för att jag gillar Charlie (en hopplös karaktär som de lika väl kan ta ur serien) men jag gillar allt som kan få Nate från Diana, han förtjänar så mycket bättre! Även om hans alternativ i det här falet är en skådespelare under falsk identitet.
Jag börjar tröttna på Serena, seriöst, måste hon älska Dan i ena stunden och hata honom i nästa? Det roliga är att Dan gillar hennes chefs förslag!

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: