Bones Säsong 1


(sorry för dålig kvalite)

Genre: Drama, Brott, Mysterier
Avsnitt (i säsong): 22
Tid (avsnitt): 43 minuter
Första visningsår: 2005
Säsonger (hittills): 7 (December 2011)
Skådespelare: Emily Deschanel (Temperance ”Bones” Brennan), David Boreanaz (Agent Seeley Booth), Michaela Conlin (Angela Montenegro),  T.J. Thyne (Jack Hodgins), Eric Millegan (Zack Addy) Jonathan Adams (Dr. Goodman)

Handling: I den första säsongen av Bones, är Bones helt ovetande om sina föräldrars försvinnande ända till de sista avsnitten (ytterst spännande). Det börjar med att Bones kliver av ett plan i Washington D.C, och blir snällt välkommnad av Booth! Serien fortsätter med en stark spänning mellan Booth och Bones. Vi möter också det vanliga crew’et och får reda på mycket om Hodgins och Zack + Angelas vanliga semestrar tre veckor om året, dock är denna annorlunda!

Jag tycker: Bones är en jättebra serie, men om man inte tål döda skelett är detta inget för er! Mitt favoritavsnitt var avsnittet med Angelas semester, man såg att Bones inte bara är all about science. Utan också sina vänner och senare sin familj! Piloten var jättebra! Jag kom över den av misstag och fastnade direkt! Det var grymt! Se den! Ni missar något stort annars!

 

 

Annonser

Taggat:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: