Felicity Säsong 1

Genre: Drama,
Avsnitt; 22
Tid: 45 minuter
Visnings år: 1998
Sammanlagda säsonger: 4 – avslutad serie
Vinster och Nomineringar: 4 vinster (1 Golden Globe) och 26 nomineringar – till serien
Skådespelare: Keri Russell (Felicity), Scott Foley (Noel), Scott Speedman (Ben),  Tangi Miller (Elena), Amy Jo Johanson (Julie)

Handling: Felicity har chansen att studera medecin på ett jättebra college, men slutar med att hon följer efter sin crush (Ben) sen 4 år tillbaka, till New York efter att han skrivit något i hennes yearbook. I New York lär hon känna Julie, en gitarrspelande tjej som kommit till New York för att hitta den kvinna som adopterade bort henne. Noel, hennes RA, som senare får en crush på henne och Elena, en hårt studerande New York tjej, vars högsta önskan är att bli en läkare! Men Felicity lär inte bara känna Ben bättre, eller New York, hon hittar sig själv…

Jag tycker: 4/5, serien började grymt bra, men blev sämre i mitten då intresset började svalna lite. Ibland skulle serien behöva lite mer speed, men den är grymt bra! Och blir såklart bättre mot slutet av säsongen då saker jag önskar skulle hända händer! Finally säger jag bara!

Frågestund på bloggen där ni kan fråga om ALLT! Avslutas den 31 Januari 2012! Kom gärna också med önkemål om vad ni vill ha mer utav i bloggen!

Annonser

One thought on “Felicity Säsong 1

  1. Elmo 5 februari, 2012 kl. 03:37 Reply

    Hej jag har skapat en serie som är mest inspirerad av vampire diaries. De handlar kort om en tonårstjej som är varulv. Hon flyttar till en ny by å blir kär i en annan tjej. Men det har en omöjlig kärlek eftersom det är från två olika raser (av varulvar)
    nyfiken på att läsa en hel sammanfattning ? klicka länken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: