The L.A. Complex Säsong 1

Genre: Drama
Avsnitt: 6
Tid: 45 minuter
Visningsår: 2012
Sammanlagda säsonger: Säsong 2 startar 19 Juli 2012
Skådespelare: Cassie Steele,  Jonathan Patrick Moore, Joe Dinicol, Chelan Simmons, Benjamin Charles Watson, Jewel Staite

Handling:  Många reser till Hollywood för att följa sina drömmar. The Lux är ett ställe där blivande eller nedgående stjärnor lever sitt liv. Australienske Connor har precis fått en pilot att gå igenom och kommer inom kort att vara en stor tv-stjärna – men är han verkligen så bra som alla säger? Raquel var en stjärna för några år sedan, nu kan hon knappast få jobb – kommer Raquel ta ”mammajobben” eller kommer hon fortsätta förneka sin ålder i en bransch där ungdom är vad alla söker? Abby’s liv håller på att rasa samman, hon har inga pengar, har precis blivit dumpad och kan inte få några skådespelar jobb – kommer hon klara sig i LA eller kommer hon bli tvungen att vända och åka hem till Kanada? Nick är en komiker – men kommer han någon gång få publiken att skratta? Alicia är en dansare utan jobb, hon jobbar deltid i en strippbar för att få pengar till hyra och danslektioner – kommer hon fortsätta inom dansen eller är porrindustrin nästa steg i hennes karriär?

Jag tycker: Det här är en riktigt bra ungdomsserie! Dock blev jag lite irriterad över att allt dåligt ska hända Connor. Och vad tänkte Abby när hon släppte honom? Jag tycker de kunde skippat Raquel helt, känns som hon bara är där för att fördriva tid! Annars är det en ytterst bra serie! Ser fram emot säsong 2!

Annonser

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: