Everwood Säsong 1

Genre: Drama,
Avsnitt: 23 avsnitt
Tid: 45 minuter
Visningsår: 2002-2003
Sammanlagda säsonger: 4 -avslutad serie
Vinster & Nomineringar: 2 Vinster & 32 Nomineringar (varav 2 Emmy nomineringar)
Skådespelare: Treat Williams, Gregory Smith, Emily VanCamp, Debra Mooney, John Beasley, Vivien Cardone, Chris Pratt, Tom Amandes

Handling: När storstadskirugen Andys fru dör bestämmer Andy att han ska ägna mer tid åt sina barn, Ephram och Delia som han har försummat hela deras liv när han har valt jobb före familjen. Andy bestämmer sig för att öppna en klinik med fri sjukvård i Everwood, en småstad hans fru berättat en historia om många år senare. Flytten mellan New York och Everwood går inte jättesmidigt för i Everwood finns redan en doktor som har folket bakom sig. Det går inte heller lika bra för Ephram som redan första dagen hamnar i trubbel med Dwight, den andre doktorns son och blir kär i Amy, Dwights syster. Dock har Amy en pojkvän, Colin. Colin är i koma sedan något år tillbaka. Blir Amy vän med Ephram för att få Andys hjälp? Kommer Amy och Ephram bli mer än vänner? Kommer Andy komma över sin frus död efter flytten från New York? Kommer familjen Brown över huvud taget överleva i Everwood?

Jag tycker: 4/5! Det är en riktigt bra serie, med mycket drama och känslor. Jag sträck såg nog de första 15 avsnitten. Det är också skönt att tiden i serien inte går så jättefort, i serier nu för tiden brukar huvudpersonerna få ihop det redan i de första avsnitten men här dröjer det (positivt). Helt klart se värt för alla personer i alla åldrar! En serie som verkligen visar hur viktig familjen är!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: