Gossip Girl Säsong 3

Genre: Drama,
Avsnitt: 22
Tid: 40 min
Visnings år: 2009-2010
Sammanlagda säsonger: – 6:e säsongen börjar i Oktober, är extra kort och sedan avslutas serien
Vinster & Nomineringar:  18 Vinster & 31 Nomineringar (Augusti 2012)
Skådespelare:  Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgely (Dan Humphrey), Ed Westwick (Chuck Bass), Chase Crawford (Nate Archibald), Taylor Momsen (Jenny Humphrey), Jessica Szohr (Vanessa Abrams)

Handling: Vad händer när hela gänget återvänder från sommaren till Upper East Side? Vem är Nates nya tjej, och har deras familjer något med dem tillsammans att göra? Är Chuck och Blair tillsammans, eller fortsätter de spela sina spel? Kommer Serena våga resa iväg ensam till Brown, eller är hon för mycket av en it girl i New York? Vad händer när Dan börjar dejta en filmstjärna och Vanessa blir avundsjuk? OCh vad är det egentligen som pågår med Lily?

Jag tycker: 3/5! De förra säsongerna var bättre. Det hände lite för mycket i varje avsnitt och jag hatar hur Jenny har blivit! Chuck är taskig mot Blair! Särskillt i säsongsfinalen! Jag vill ha mer av Carter Baizen, jag älskar hans karaktär, den för bra drama till serien. Skulle också varit roligt om Nate & Bree var tillsammans lite längre. Det känns som om de (serieskaparna) försöker få in för mycket drama på kort tid…

Annonser

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: