Ny Serie – The Carrie Diaries & Svar på fråga

Jag har fått en fråga på mejlen som lyder: Vet du när The Carrie Diaries börjar?

Så här är det, kanalen CW som köpt in The Carrie Diaries har inte plats på sitt schema i höst, istället kommer serien börja efter jul när storfavoriten Gossip Girl läggs ner. Så i Januari 2013 startar The Carrie Diaries på kanalen CW i USA, ännu finns inget datum. Men det kommer komma ut ett nytt avsnitt varje Tisdag (svensk tid).

Här följer en liten trailer och beskrivning av serien:

Vad hände innan Carrie Bradshaw kom till New York och började skriva sin berömda kolumn? Det är 80-tal och Carrie Bradshaw kommer tillbaka till skolan efter sommaren med den nye killen Sebastian Kydd och hennes mors död. En dag säger hennes pappa att hon har fått ett ”internship” på Manhattan… Och Carries resa börjar…

I detta tonårsdrama (40 min) finns: Anna Sophia Robb (Soul Surfer, Calle & Chokladfabriken) som Carrie, Austin Butler (Life Unexpected, Switched at Birth) som Sebastian Kydd, Carries bästa vänner Donna & Maggie spelas av Chloe Bridges (Camp Rock 2:Final Jam, Freddie) och Katie Findlay (The Killing), i andra stora roller finns Brendan Dooling och Freema Agyeman (Doctor Who, Law & Order: UK).

Jag tror detta kommer bli en bra efterföljare till Gossip Girl när den slutar! Vem gillar inte ett tonårsdrama? Dock har det varit mycket disskusioner om hur länge den här kommer pågå. Det var trots allt jättelänge sedan Sex & the City slutade. Det är också diskussioner om att Sex & the City älskare inte är i målgruppen för den här serien. Men som en sann SATC älskare kan jag säga att oavsett om de är lika varandra eller inte, om någon serie är hälften så bra som SATC är den värd att ses!

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: