Gossip Girl Säsong 5

Genre: Drama,
Avsnitt: 24
Tid: 40 min
Visnings år: 2011-2012
Sammanlagda säsonger: 6 – 6:e säsongen börjar i Oktober, är extra kort och sedan avslutas serien
Vinster & Nomineringar:  18 Vinster & 31 Nomineringar (September 2012)
Skådespelare:  Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgely (Dan Humphrey), Ed Westwick (Chuck Bass), Chase Crawford (Nate Archibald), Kaylee DeFer (Ivy Dickens)

Handling: Dan ger ut sin bok efter att Vanessa lämnat in den till en förlägare i slutet av förra säsongen. Blair förebereder sig för sitt bröllop med prins Louis, men allt går inte som hon tänkt… Hur reagerar Chuck på Blairs brölloåp? Hur är det med Dan och hans känslor för Blair? Vem är egentligen den äldre kvinnan Nate har börjat umgås med, och kan Serena verkligen behålla sitt jobb? Och vem är Ivy Dickens? Vad hände med den riktiga Charlotte Rhodes?

Jag tycker: 4/5, den här säsongen var oerhört ojämn. Det fanns en massa bra saker, som tex när Lola dök upp, eller när Serena var GG – inget man hade väntat sig. Gillar att de försökte hitta henne i denna säsong. Hoppas de lyckas i nästa! Vill inte att serien försvinner utan man vet vem Gossip Girl är! Och Blairs bröllop! Det var grymt! Dock tråkigt hur lät Louis plötsligt ändrade åsikt. Hon valde honom, förlåt det… Tyckte det var lika tråkigt med barnet… Och tillsist Dan och Blair: USCH! NEVER AGAIN, men jag älskade säsongsfinalen!

Annonser

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: