90210 Säsong 2

Genre: Drama,
Tid:
 40 minuter
Visningsår: 
2009-2010
Säsonger:
 4 (5te börjar 9 Oktober 2012)
Avsnitt (denna säsong): 
22
Spinoff: 
Detta är en spinoff på serien Beverly Hills 90210
Skådespelare: 
Shenae Grimes,  Tristan Wilds, AnnaLynne McCord, Matt Lanter, Jessica Stroup, Michael Steger, Jessica Lowndes, Gillian Zinser, Trevor Donovan

Handling: Annie hamnar utanför West Bev. gänget efter förra säsongsfinalen, och hon döljer en stor hemlighet. Men vem är den där Jasper hon börjar umgås med? Och kommer någon ta reda på hennes hemlighet? Dixon gör allt för att glömma Silver, enda till tennisproffset Teddy dyker upp. Men kan det bli dem igen? Och vad har hänt med Silvers mamma? Kommer Silver bli tillsammans med playboyen Teddy? Naomi försöker glömma Liam och felen han har gjort. Men är det verkligen så lätt? Kan Liam hantera situationen med Naomi och Jen samtidigt som han har problem hemma? Navid och Adrianna har det bättre än förut tillsammans, men vad händer när Adriannas ex Teddy dyker upp och de kysser varandra? Och vem är egentligen den där surfar tjejen Ivy?

Jag tycker: Den här säsongen var inte lika bra som första säsongen, dock verkar karaktärerna ha vuxit upp en del. Andra delen av säsongen är bäst eftersom då försvinner dramat med Naomi-Liam-Jen-Annie. Jag gillar inte heller att Naomi och Liam är tillsammans. De passar inte alls! Så den får 4/5, eftersom den är bättre än okej. I alla fall i slutet av säsongen!

Annonser

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: