Ny Serie – Arrow

Oliver Queen är en miljadär som försvunnit 5 år tidigare och nu blivit hittad. Med honom försvann också ett antal andra, men de hittades aldrig igen. Oliver fick ett uppdrag, att döda alla som är onda i New York City och han blir Arrow. Samtidigt förösöker han göra upp för alla de misstag han gjorde som ung. Men frågan alla ställer sig är: Vad har hänt med Oliver Queen?

I detta action-drama på 40 minuter finns bland annat: Stephen Amell (Heartland, Private Practice, Rent-a-Goalie), Katie Cassidy (Gossip Girl, Monte Carlo, Melrose Place (2009)), Willa Holland (Middle of Nowhere, The O.C) och Emily Bett Richards (Flicka: Country Pride, Soldiers of the Apocalypse). Serien startar den 11 Oktober (svensk tid) i USA.

Den här serien har potential att bli en storserie som t.ex. Cw’s andra serier som Smallville och Supernatural som är i samma genre som denna. Jag tror den kommer ”överleva” och hoppas på det. För vem vill inte få lite action i sin vardag? Samtidigt verkar denna serien inte bara vara en action serie, utan jag tror allt kommer vara mycket personligt också. 

Annonser

Taggat:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: