Bones 8×02 ”The Partners in the Divorce”, New Girl 2×01 ”Re-launch” 2×02 ”Katie”, Ben & Kate 1×01 ”Pilot”

Markera texten för att se vad jag tycker: 

Bones 8×02 ”The Partners in the Divorce”:

Det hände inte så mycket i det här avsnittet enligt mig, visst Both är fortfarande arg, men är det fel? Bones tog trots allt med sig hans dotter och hittade på en massa saker som han ville göra. Tycker det är bra att Bones har fått tillbaka sin plats på Jeffersonian, och jag hoppas även att få se mer av den unga squintern (ni vet han med kepsen?). Han passar så grymt bra med Pams dotter! Yes, det var inte det bästa avsnittet men inte heller det sämsta! Hoppas på att det blir bättre nästa vecka!

New Girl 2×01 Re-Launch och New Girl 2×02 ”Katie”:

Jag var osäker på om jag skulle fortsätta se New Girl denna säsongen, den sista halvan av förra säsongen var lite seg, men idag är jag glad att jag tittade! Gillar hur Nick försöker få det bästa för Jess hela tiden! Jag hoppas på Nick och Jess, all the way… Men det kanske händer inom en snar framtid? Jag ser nämligen inte Jess som en tjej med enbart ett fysiskt förhållande… Hoppas även att Schmidt och Cecee inte är borta ifrån varandra för länge!

Ben and Kate 1×01 ”Pilot”: 

 Jag tycker de gjorde det väldigt lätt att komma in i serien! Dock var det lite tråkigt att det som hände i trailern inpricip var det som hände i avsnittet. Denna var lite bättre än vad jag trodde, i alla fall hittills. Skrattade högt flera gånger, bland annat när Ben skulle göra u-svängen! Har ännu inte bestämt om jag ska fortsätta kolla, men jag ger den några avsnitt till!

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: