Revenge Säsong 1

Genre: Drama,
Tid: 40 minuter
Visningsår: 2011-2012
Säsonger: 2 (andra säsongen startar på Måndag, Idag kom det ut en recap på vad som hände förra veckan)
Avsnitt (denna säsong): 22
Skådespelare: Emily Van Camp (Amanda Clark/Emily Thorne), Madeleine Stowe (Victoria Greyson), Gabriel Mann (Nolan Ross), Henry Czerny (Conrad Greyson), Ashley Madekwe (Ashley Davenport), Nick Wechsler (Jack Porter), Joshua Bowman (Daniel Greyson), Connor Paolo (Declan Porter), Christa B. Allen (Charlotte Greyson)

Handling: En dag kommer Emily Thorne till Hamptons, men det ingen vet är att Emily i själva värket heter Amanda Clark. Amandas pappa blev flask anklagad och hamnade i fängelse för ett brott han inte begick och hela landet började hata honom. Emily bestämmer sig då för att få hämd på dem som fick hennes pappa i fängelse. Emily gör allt för att få hämnd, även om det betyder att gifta sig in i familjen som förstörde hennes liv…

Jag tycker: 5/5! Det här är en jättebra serie som jag tycker att alla borde se! Den är lite mer ”vuxen” om man jämför med serierna jag brukar se. Jag är lite besviken på Emily/Daniel, de passar grymt bra ihop!  Men jag hatar Amanda Clark (hon som låtsas vara henne), kan de inte bara ta bort henne? Hon är så irriterande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: