Made in Jersey 1×01 ”Pilot”, Scandal 2×01 ”White Hat’s Off”, Glee 4×03 ”Makeover”, Grey’s Anatomy 9×01 ”Going Going Gone”

Made in Jersey 1×01 ”Pilot”

Den här serien var precis som jag föreställt mig! En riktig tjej serie där man får följa Martina både på jobbet och i provatlivet, ungefär som i sommarfavoriten Fairly Legal! Det kändes bra att allt gick som det gick med och det slutade lyckligt! Jag ser verkligen fram emot nästa veckas avsnitt och hoppas på att den fortsätter ett tag till!

Scandal 2×01 ”White Hat’s Off”

Jag började se på Scandal väldigt sent i våras (den började sent också..) och fastnade direkt för detta lite udda advokatsdrama i Washington D.C. De† här avsnittet var en anning förvirrande, men jag hoppas på att allt löser sig med Quinn! Dessutom vill jag veta mer om varför Olivia gjorde som hon gjorde 2008 och varför hon inte vill berätta det för sina kollegor…

Glee 4×03 ”Makeover”

Glee gör mig inte förvånad. Dock gillade jag Rachels och Blaines förändringar! De är vekrligen inte samma personer som när de kom in i serien. Surt bara det där med att Finn dök upp i slutet, förutsåg jag inte det förra veckan? (Känner att jag börjar bli bra på att se saker i serie världen) Jag tror inte Brittany är så osmart som hon verkar, jag tror att hon sa de sakerna hon gjorde under debatten bara för att hon insåg att Blaine är en verklig vinnare, och att han förtjänar det bättre än vad hon gjorde. Och Kurt! Herregud, förra säsongen oroade han sig sååå mycket över Blaine och nu struntar han i att svara! Nästa veckas asvnitt heter ”Break-Up” passande nog… Hoppas på mer av Marley och mini-Puck!

Grey’s Anatomy 9×01 ”Going Going Gone”

 Åh herregud! Var ska man börja? Meredith som elak, never would have thought of! Jag hoppas Christina kommer tillbaka till Seattle, hennes nya sjukhus är ju motsatsen till hur hon är som person – hon passar inte in. Jag hade hoppats att det var Christina Owen skulle åka till, men det blir kul att ha Kepner tillbaka med. Det är skönt att Alex inte åker i alla fall! Men den nya barngubben verkar hemsk! Det känns dumt att man inte kommer få se mer av Arizona på sjukhuset, jag trodde hon var död – men för henne kan hon lika väl vara det… Så sorgligt, särskillt det med Mark. Kan inte Arizona fatta att Callie har det svårt just nu? Sluta att bara tänka på sig själv! Hoppas man får följa de nya ”interns” mer, särskillt den som Meredith ”mentors”! Ser verkligen fram emot nästa vecka!

Annonser

Taggat:, , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: