Veckans Avsnitt v.45

Jag skriver ingenting om Emiily Owens M.D.,  Beauty and the Beast, New Girl, eller Bones, från och med nu lägger jag de på hög pga tidsbrist!

The Mob Doctor 1×05 ”Legacy”:

 Jag gillade inte avsakanaden av det personliga i detta avsnittet. Allt handlade verkligen om den där dottern, men det var bra att man fich veta ännu mer om Tommy och Graces pappa. Jag tror det kommer vara jäteviktigt senare i serien.

Revenge 2×06 ”Illusions”:

Borde inte Emilys mamma förstå att Amanda inte är hennes dotter? Jag gillar Emily och Aiden ihop, vill veta ännu mer om deras historia och hoppas på att de blir tillsammans på riktgt, snart! Daniel såg väldigt avis ut när han insåg att de var där tillsammans.

Downton Abbey 3×08:

Downton är Downton… Jag visste att Mary dolde något, jag trodde bara det var att hon inte ville ha barn. Hoppas det löser sig. Det med Thomas, asså detta var första gången jag kände något för honom. Jag tyckte synd om honom, han borde verkligen inte bli behandlad så. Jag kommer verkligen inte ihåg vad ”The Ladyship’s soup” är, men jag tycker det var bra att Bates brydde sig. Jag gillade Rose, känns fint att de får in lite yngre männsikor efter de förlorat Sibyll. Jag gillar dock inte Edith’s val av män! Kan hon aldrig välja någon som är singel eller i hennes ålder? Detta avsniyyey kändes dock inte som en säsongsfinal, jaja, det är snart julavsnitt! 🙂

Gossip Girl 6×04 ”Portrait of a Lady Alexander”:

Jag tyckte det var fel av Serenas pojkvän och Lily att inte berätta att de hade legat med varandra! Jag tyckte det Nate valde att göra mot Lily var nödvändigt men ändå elakt, jag hoppas han inte förlorar alla vänner pga det. Mest synd tycker jag om Chuck och Blair. Det syns tydligt att Blair inte orkar vänta på Chuck och hennes företag är på väg att gå under. Jag tycker det är taskigt av Elenor att sätta sådan press på Blair när hon aldrig har jobbat en dag i sitt liv förut. Och Chuck, kommer de gå till FBI?

Arrow 1×05 ”Damaged”:

Jag älskade det här avsnittet! Jag gillar tanken på Laurel och oliver tillsammans, dock är det tråkigt att hon lämnade honom som hon gjorde. Hon borde förstå att han har förändrats! Men det var en smart idé att få andra att tro att det var han och sedan bevisa att han inte gjorde det. Jag gillar hur Laurel kommer ihåg det där fängelset. Det kan betyda att hon räknar ut att han är Arrow snart, eller?

Nashville 1×05 ”Move it on Over”:

Jag tycker blondinen ska dumpa Avery, det syns tydligt att hon är avis på Heyley för att hon är med Gunnar. Riktig svarsjuka där i bilen! Dessutom tycker jag Avery bara håller henne tillbaka och gör henne ännu mera osäker på sig själv. Jag fattar inte hur Rayna kan stå vid Teddys sida, borde hon inte förstå att han håller någonting för henne? Och det syns tydligt att hon är sur pga allt det här med Deacon, som jag för övrigt tycker gjorde ett bra jobb med Juliettes mamma!

Grey’s Anatomy 9×05 ”Beautiful Doom”:

Jag gillar detta Meredith/Cristina avsnitt, jag är jätteglad att hon äntligen är tillbaka på Seattle Grace! Men sättet hon kom tillbaka, jag hade hellre önskat det var pga Owen. Jag gillade faktiskt Dr Thomas. En äldre version av Cristina fast manlig. Hoppas allt löser sig med Crisitina och Owen nu, jag hoppas nog på mycket – det känns som om det är omöjligt. I alla fall just nu!

Glee 4×05 ”The Role We Were Born to Play”:
Jag gillar hur det gamla gänget kom tillbaka och hoppas de är kvar nästa avsnitt! Jag vill veta mer om vad som hände mellan Tina och Mike, det känns som om man i stort sett aldrig har fått veta något om Tina! Jag saknade Rachel, jag gillar henne och hennes makeover. jag vill veta hur hennes liv ser ut nu när hon har valt att säga adjö till Finn! Dock tror jag de aldrig kommer vara över, det är bara en fråga om tid så är Rachel tillbaka på McKinley…

The Vampire Diaries 4×05 ”The Killer”:

Jag fick se det här avsnittet flera gånger, det var aldrig något som fångade mitt intresse! Jag gillar inte hur de drygar ut på allt och låter Elena vara kvar med Stefan. Jag gillar inte heller hur de inte kan fatta att Jeremy är utvald. Han har aldrig gillat vampyrer tidigare så varför skulle han helt plötsligt göra det? (om man inte bortser från Anna, som jag fortfarande inte tycker borde ha dött). JAG SAKNAR KATHERINE! Trodde aldrig jag skulle säga det, men saknar dramat!

Annonser

Taggat:, , , , , , ,

One thought on “Veckans Avsnitt v.45

  1. Nu är det dags för DelenaSwedens Blog Award! Det skulle vara jättekul om den här bloggen deltog! Du kan även nominera din/dina favoritbloggar 🙂

    Direktlänk: http://delenasweden.blogg.se/2012/november/blog-award.html#comment

    Jag är ledsen om du inte gillar såna här typer av kommentarer :/

    MVH,
    DelenaSweden crew

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: