Om oss/ Kontakt

Kontakt: filmerochserier@hotmail.se (OBS: inte .com)

Mitt namn är Sara och jag är 18 år. Jag har tidigare bloggat på blogg.se och började blogga där i December 2009. Som ni kanske förstår älskar jag tvserier och film.

Jag skriver om tv-serierna jag följer efter de blivit realesed i USA så den här bloggen kan innehålla en hel del spoilers. De serierna jag följer i skrivande stund (9 Januari 2013) är Grey’s Anatomy, Revenge, Rookie Blue, Hart of Dixie, The Vampire Diaries, Glee, Switched at Birth, The Lying Game, True Blood, Necessary Roughness, Dallas, Downton Abbey, The Carrie Diaries, Decpetion, 1600 Penn, Rizzoli & Isles, Arrow, Nashville, Teen Wolf och Awkward. (Detta är sommar + vinter serier)

De som jag har lagt åt sidan just nu är: Scandal, 90210, Bones, Pretty Little, Chicago Fire, Elementary, Emily Owens M.D., Beauty & the Beast, New Girl och Made in Jersey.

Sedan Januari 2013, bloggar även Irma här!

IMG_3559

Jag är en 17-årig tjej som är bästa vän Sara som hållit i denna blogg i några år nu. Jag själv följer inte så många serier som Sara gör men något jag älskar att titta på är kriminalserier speciellt CSI, NCSI, The mentalist och många mer. Kan även hända att jag kollar på olika komediserier också.

Men när det kommer till film har jag lite annorlunda smak än när det gäller serier. Jag älskar att titta på barn filmer har nog sett dem flesta. Men när det kommer till filmer så tittar jag på det mesta men försöker dock undvika skräck då det inte riktigt står högt upp på min gilla lista.

*Förlåt för enventuell svengelska, kan få svenska termer inom media

Annonser

One thought on “Om oss/ Kontakt

  1. Josef Boberg 7 juli, 2012 kl. 02:51 Reply

    FORTSATT ALL LYCKA TILL ❗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: